Τρίτη, 26 Μαίου 2020, 23:46
Τα νέα του ΣΕΜΕΕ


κατηγορίες
PrintComm12.02.16
PrintComm 2016


Με αυτό το µήνυµα θα ήθελα να εκφράσω την εκτίµησή µου για την ενθουσιώδη ανταπόκρισή σας στο PrintComm 2016 καθώς και να εξηγήσω κάποια κενά που έχουν δηµιουργηθεί στην παρούσα χρονική στιγµή.

Η ανταπόκρισή σας όλον αυτό τον καιρό ήταν κυριολεκτικά συγκινητική, αναδεικνύοντας την αγάπη σας και τη διάθεση σας για την ενεργή συµµετοχή σε δράσεις που θα υποστηρίξουν τον κλάδο της εκτυπωτικής βιοµηχανίας. Από την πρώτη στιγµή που επικοινώνησα µαζί σας, παρά τις αντίξοες συνθήκες και κόντρα στο ρεύµα των καιρών, συµφωνήσαµε ότι αυτό το PrintComm έχει µία ξεχωριστή θέση στη σύγχρονη Ελληνική αγορά και για αυτό πρέπει να συνεχίσει να διοργανώνεται. Σας ευχαριστώ.

Τις τελευταίες εβδοµάδες η διοργανωτική επιτροπή έχει αναστείλει τις ενέργειες που σχετίζονται µε την διοργάνωση του PrintComm 2016 καθώς οι συνθήκες απαιτούν να δοθεί βαρύτητα και προσοχή σε άλλες πιο ζωτικής σηµασίας ενέργειες για τη βιώσιµη λειτουργία του Συνδέσµου.

Ως εκ τούτου, θα ήθελα να γνωρίζετε ότι η µέχρι τώρα καλή διάθεση και συνεισφορά σας µας δίνει δύναµη για να ελπίζουµε ότι όλοι µαζί δεν θα αφήσουµε το θεσµό του PrintComm να εξασθενίσει εφόσον οι συνθήκες στο µέλλον το επιτρέψουν.

 

Με εκτίµηση και πολλές ευχαριστίες, Γρηγόρης Κόκκορης