Πέμπτη, 02 Απριλίου 2020, 00:37
Τα νέα του ΣΕΜΕΕ


κατηγορίες
PrintComm02.06.15
ATHENS PRINTCOMM 2015


  Μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε το Athens PrintComm 2013 "The Future of Printing" ο Σύνδεσμος Εκτυπωτικών Μέσων και Επικοινωνίας Ελλάδος επανέρχεται φέτος με μία ακόμη πιο δυναμική διοργάνωση, το 2o Athens PrintComm 2015 με Θέμα  «Από την Κρίση...στη Διάκριση -From Crisis... to Excellence», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 20 Οκτωβρίου 2015 στο Ίδρυμα Ευγενίδου.

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (Σ.Ε.Μ.Ε.Ε.) εκπροσωπεί από το 1969 τις εκτυπωτικές επιχειρήσεις της χώρας, με στόχο την ενότητα, την ενημέρωση, την αναβάθμιση και τη διάκριση του κλάδου.

Στόχος του συνεδρίου είναι να αναδείξει τον τρόπο σκέψης και την διαφορετική ματιά των επιχειρήσεων αυτών που παρά τις αντίξοες και τις δύσκολες συνθήκες των τελευταίων ετών, εργάστηκαν με όραμα, υιοθετώντας μία διαφορετική προσέγγιση στο σύγχρονο επιχειρείν και έτσι ανέπτυξαν καινοτόμες υπηρεσίες που τις διαφοροποίησαν και τις βοήθησαν όχι μόνο να επιβιώσουν, αλλά να ξεχωρίσουν και να διακριθούν.

Παραδείγματα που όχι μόνο θα αποτελέσουν βάση συζήτησης για το τι αποτελεί καινοτομία στον κλάδο μας σήμερα, αλλά και που θα μεταδώσουν ελπίδα και αισιοδοξία αποδεικνύοντας πώς οι ευκαιρίες γεννιούνται όπου υπάρχει όραμα…

Γιατί σήμερα ο κλάδος καλείται να αναπτύξει και να εφαρμόσει επιχειρηματικές τακτικές όπως ο στοχευμένος στρατηγικός σχεδιασμός, η δημιουργική εξυπηρέτηση πελατών, το αποδοτικό marketing, οι νέες τεχνολογίες και το σωστό Graphic Design.

Το Συνέδριο απευθύνεται και ενδιαφέρει όλους εκείνους που ασχολούνται με τις Εκτυπώσεις, τις Συσκευασίες, τις Γραφικές Τέχνες, τη Διαφήμιση, το Marketing και γενικότερα την έντυπη επικοινωνία. Φέτος μέσα από μία ιδιαίτερη παρουσίαση και συζήτηση (Στρογγυλή Τράπεζα) οι επιχειρηματίες του εκτυπωτικού κλάδου θα έχουν την ευκαιρία να δικτυωθούν και να ανταλλάξουν απόψεις με τους επαγγελματίες στο χώρο της Γραφιστικής, της Διαφήμισης και του Marketing σχετικά με την αγορά, τις ελλείψεις, τις ανάγκες και τις ευκαιρίες στο χώρο. 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήσετε με την Κα Μπέττυ Καζαντζή info@semee.gr, τηλ. 210 8212300

Χρήσιμα links

www.printcomm.gr

https://www.facebook.com/syndesmosektipotikon

https://www.linkedin.com/company/3270198?trk=tyah&trkInfo=tas%3Ahellenic%20federation%20of

www.semee.gr