Τετάρτη, 01 Απριλίου 2020, 22:57
Τα νέα του ΣΕΜΕΕ


κατηγορίες
Δελτία Τύπου05.03.14
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΒΡΑΔΙΑΣ ΚΛΑΔΟΥ Σ.Ε.Μ.Ε.Ε.


Η καθιερωμένη ετήσια Βραδιά του Κλάδου, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014 στο Ξενοδοχείο ELECTRA PALACE στην Αθήνα, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Εκτυπωτικών Μέσων Επικοινωνίας Ελλάδος.

Συνάδελφοι και προμηθευτές του κλάδου μας συγκεντρώθηκαν σε μία ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα, όπου, ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της, ήταν το αίσθημα αισιοδοξίας και έμφασης στην προσπάθεια να διατηρήσουμε, όσο γίνεται υψηλά, την πίστη μας για ένα καλύτερο αύριο.

Η προσέλευση των συναδέλφων του κλάδου απέδειξε ότι μπορούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να δημιουργήσουμε νέες συνθήκες για τις εταιρίες μας, τους συνεργάτες μας, τους προμηθευτές μας, τα παιδιά μας, την κοινωνία μας.

Τη βραδιά προλόγισε ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Μ.Ε.Ε., κ. Γρηγόρης Κόκκορης, ο οποίος αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους τους προσκεκλημένους, ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του, την ανάγκη για συνέργεια και συμπαράσταση στην προσπάθεια που καταβάλλει ο ΣΕΜΕΕ για τον κλάδο και τα μέλη του. Επίσης έκανε γνωστή σε όλους την πρόθεση του ΣΕΜΕΕ για τη δεύτερη διοργάνωση του Συνεδρίου Athens PrintComm για το 2015.

Προς το τέλος της σύντομης ομιλίας του ο κ. Κόκκορης ανέφερε, στα πλαίσια των παροχών του Συνδέσμου προς τα μέλη του, τη συνεργασία του ΣΕΜΕΕ με την εταιρία ASK2TRAVEL και την παροχή τουριστικών υπηρεσιών και ταξιδιωτικών πακέτων -σύστημα Entrada- στον ιστότοπο του Συνδέσμου.

O κ. Κόκκορης ευχαρίστησε τους χορηγούς της εκδήλωσης τονίζοντας τη σημασία της στήριξης και προσφοράς τους.

Όπως κάθε χρόνο στη Βραδιά του Κλάδου, τιμάται ένα πρόσωπο των Γραφικών Τεχνών.

Φέτος βραβεύθηκε ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει πολλά στο Σύνδεσμο και στον Κλάδο μας. Ο κύριος Μιχάλης Φακίνος.

Το βραβείο παρέλαβε ο ίδιος και απηύθυνε ένα σύντομο ευχαριστήριο, από καρδιάς, λόγο.

Ακολούθησε ένας σύντομος χαιρετισμός από τον Μέγα Χορηγό της εκδήλωσης, τον κ. Χρήστο Αναστασίου, Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας:

 

XEIKON SE EUROPE A.E.

 

Χορηγοί

AGFA GEVAERT Α.Ε.Β.Ε.

ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Δ. & Σ. Α.Ε.

ΚΟΡΕΤΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ Α.Ε.

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Α.Ε.

PROSVASIS Ε.Π.Ε.

 

Χορηγοί Επικοινωνίας

ALL PACK HELLAS

ΒΙΒΛΙΟ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

GA ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ

CMYK

και η Εφημερίδα ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΑ

Το Δ.Σ. ευχαριστεί όλους τους παρευρισκομένους, τους χορηγούς και τους χορηγούς επικοινωνίας, για τη σημαντική και πολύτιμη στήριξή τους.