Τετάρτη, 01 Απριλίου 2020, 23:28
Τα νέα του ΣΕΜΕΕ


κατηγορίες
Δελτία Τύπου12.09.12
SYSKEVASIA 2012


Η Syskevasia2012, η 13η Διεθνής Έκθεση Συσκευασιών, Μηχανημάτων, Εκτυπώσεων και Αποθηκεύσεων διανύοντας μια πορεία 25 ετών είναι προ των πυλών και θα διεξαχθεί στις ανανεωμένες εγκαταστάσεις του M.E.Cστην Παιανία από τις 9 μέχρι τις 12 Νοεμβρίου.

 Οι 150 εκθέτες της από την Ελλάδα και το εξωτερικό ετοιμάζονται πυρετωδώς για να επιδείξουν στους πελάτες τους και υποψήφιους πελάτες τους ότι το καλύτερο διαθέτουν, ότι το πιο νέο, ότι το πιο χρήσιμο και ότι το πιο οικονομικό.

Συμπαραστάτες στην όλη πρωτοβουλία και εκστρατεία των οργανωτών είναι οι παρακάτω φορείς : Οργανισμός Προώθησης Εξαγωγών, Το Ελληνικό Ινστιτούτο Συσκευασίας, DirectionΕκδοτικός Οργανισμός, ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών), ΕΕΒΨ (Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους), EEL(Ελληνική Εταιρεία Logistics), ΕΓΕ (Ένωση Γραφιστών Ελλάδος), ΕΕΧ (Ένωση Ελλήνων Χημικών), ΣΕΜΕΕ (Σύνδεσμος Εκτυπωτικών Μέσων Επικοινωνίας Ελλάδος), ΣΕΜΕ (Σωματείο Επαγγελματιών Μεταξοτυπών Ελλάδος) και η QualityNetFoundation, καθώς επίσης και τα παρακάτω έντυπα ή ηλεκτρονικά περιοδικά: RetailToday, RetailBusiness, Express, AllPackHellas, Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, Logistics& Management, Ο Κόσμος του Σούπερ Μάρκετ, Cmykmag, g.a. Γραφικές Τέχνες, Moulding, MeatPlace, PlantManagement, Αγροτικά Θέματα, SupplyChain& Logistics, Τρόφιμα και Ποτά, Η Τυπογραφία, Χημικά Χρονικά και Οινοπαραγωγή.

 Η Syskevasia2012 προσαρμοσμένη στην τρέχουσα επικαιρότητα απευθύνεται σε όλη την βιομηχανία, την βιοτεχνία, το χονδρεμπόριο, το διανεμητικό εμπόριο, τις αλυσίδες καταστημάτων, τις εξαγωγικές επιχειρήσεις, τα supermarketsκαι το λιανικό εμπόριο. Δεν υπάρχει επιχείρηση, μεγάλη, μεσαία ή μικρή που να μην χρειάζεται κάποιο είδος συσκευασίας.

 Είναι γνωστό πως η έκθεση Syskevasiaείναι η καλύτερη και πιο συμφέρουσα πηγή ενημέρωσης για τους επαγγελματίες επισκέπτες γιατί γνωρίζουν πως κάτω από την ίδια στέγη, στο ουδέτερο έδαφος του κέντρου και σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα κάνουν την έρευνα τους, θα συναντηθούν με παλιούς και νέους προμηθευτές, θα ανταλλάξουν απόψεις, θα επωφεληθούν όχι μόνον από το Παρόν αλλά θα ετοιμαστούν και για το Αύριο.

 Αγαθά όχι μόνον κόποις κτώνται, αλλά και Συσκευασίας κτώνται.

 Οι οργανωτές της έκθεσης 3ΕΚ έχουν φροντίσει ώστε η είσοδος όλων των επισκεπτών να είναι δωρεάν, ο χώρος στάθμευσης να είναι άπλετος και δωρεάν και για όσους προτιμήσουν να έλθουν με τον προαστιακό η το metroνα υπάρχει στην διάθεσή τους πούλμαν των οργανωτών από τον Σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας στο εκθεσιακό, μετ’ επιστροφής.

 Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών είναι στην διάθεσή σας η ιστοσελίδα των Οργανωτών www.syskevasia-expo.gr(χάρτης, μέσα πρόσβασης, προσκλήσεις, κλπ), η ιστοσελίδα του εκθεσιακού www.mec.grκαι τα τηλέφωνα της γραμματείας των οργανωτών 210-8056205 και 210-8056207.

 ΠΡΟΣΟΧΗ:ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΥΤΟ ΕΠΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ

                    ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΤΕ ΤΟ ΣΤΗ ΡΕΣΕΨΙΟΝ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ.