Τετάρτη, 01 Απριλίου 2020, 23:45
Τα νέα του ΣΕΜΕΕ


κατηγορίες
Δελτία Τύπου01.12.11
ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Σ.Ε.Μ.Ε.Ε.


Τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011 πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου με τη συμμετοχή 41 επιχειρήσεων από τις 175 εγγεγραμμένες.

Τη Συνέλευση προλόγισε ο Πρόεδρος του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου κ. Γρηγόρης Κόκκορης, ο οποίος και καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και αναφέρθηκε εν συντομία στα πιο σημαντικά θέματα που απασχόλησαν και αυτή τη χρονιά το Σύνδεσμο.

Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης έγινε η παρουσίαση των πεπραγμένων της χρονιάς που πέρασε, όπου και φάνηκε το σοβαρό και σημαντικό έργο της απελθούσης Διοίκησης.

Ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των συνέδρων, για διάφορα θέματα που αφορούν το Σύνδεσμο και τον κλάδο γενικότερα και μετά το πέρας της Συνέλευσης διεξήχθησαν οι αρχαιρεσίες, για την εκλογή και ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Στις εκλογές ψήφισαν εκπρόσωποι από 41 εταιρίες, δεν υπήρχαν λευκά ή άκυρα ψηφοδέλτια και οι υποψήφιοι έλαβαν τις εξής ψήφους:

 ΚΟΚΚΟΡΗΣ Γρηγόρης                       33

ΝΑΖΛΙΔΗΣ Νικόλαος                           20

ΖΑΡΑΒΙΝΟΣ Νικήτας                           19

ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΣ Νικόλαος                     19

ΤΣΕΚΟΥ Μαριάνα                                17

ΠΛΕΤΣΑΣ Κων/νος                               14

ΚΟΥΤΡΟΥΔΙΤΣΟΣ Χρήστος                14

 Ως αναπληρωματικά μέλη, οι παρακάτω υποψήφιοι έλαβαν ψήφους:

 ΜΟΥΓΙΑΚΑΚΟΣ Γρηγόρης                13

ΤΣΩΛΗΣ Χρήστος                               13

ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ Θωμάς                        10

 Στην επόμενη πρώτη συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί η συγκρότηση του νέου Δ.Σ. σε Σώμα και θα κατανεμηθούν οι αρμοδιότητες του κάθε μέλους.

Για την ελεγκτική επιτροπή των οικονομικών και περιουσιακών στοιχείων του Συνδέσμου εξελέγησαν οι κ.κ. Ανδρέου Ανδρέας και Ρόης Γιάννης με 15 και 30 σταυρούς προτίμησης αντίστοιχα. Αναπληρωματικοί ελεγκτές οι κ.κ. Σταθάτος Γεράσιμος και Παπαδόπουλος Άκης με 11 και 14 ψήφους αντίστοιχα.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο ακόμα πιο δύσκολο και απαιτητικό έργο της νέας Διοίκησης, στην ερχόμενη κρίσιμη διετία.