Πέμπτη, 02 Απριλίου 2020, 00:42
Τα νέα του ΣΕΜΕΕ


κατηγορίες
Δελτία Τύπου03.06.11
YOUNG LEADERS IN PRINT


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ NEΩΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ

Σας ενημερώνουμε για την επόμενη συνάντηση των νέων επιχειρηματιών (YoungLeaders), η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Λισαβόνα στο τέλος Σεπτεμβρίου.

 Οι εγγραφές για την τρίτη συνάντηση, που αφορά στους Νέους Επικεφαλείς επιχειρηματίες στο χώρο της Εκτύπωσης, έχουν ήδη ξεκινήσει. Το μισής ημέρας διαδραστικό εργαστήρι, θα επικεντρωθεί στο brandingκαι το marketing, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία για τους νέους διευθυντές εκτύπωσης, να συναντήσουν συναδέλφους από όλη την Ευρώπη και να συζητήσουν τις τρέχουσες τάσεις της βιομηχανίας. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλες τις ενδιαφερόμενες εταιρείες. Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, Λισαβόνα. Το κύριο μέρος της εκδήλωσης είναι δεσμευμένο για ένα πλήρες και εποικοδομητικό σεμινάριο. Αρκετός χρόνος θα διατεθεί για μικρές ομαδικές συζητήσεις και μελέτες περιπτώσεων, έτσι ώστε να εμπνεύσει στους εκπροσώπους νέες ιδέες για τους ήδη υπάρχοντες και μελλοντικούς πελάτες τους. Στόχος είναι οι συμμετέχοντες να φύγουν με λεπτομερή σημεία δράσης για τις επιχειρήσεις τους.

Η συνάντηση θα ξεκινήσει με ένα γεύμα την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, ακολουθούμενη από μια απογευματινή συνεδρία με μικρές ομαδικές συζητήσεις. Το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί δείπνο καλωσορίσματος, προσφέροντας μια μεγάλη ευκαιρία για γνωριμία με τους άλλους συμμετέχοντες, σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα. Η επόμενη ημέρα είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στο συνέδριο. Για όσους επιθυμούν να παραμείνουν στη Λισαβόνα για το Σαββατοκύριακο, η INTERGRAFέχει οργανώσει τη διασκέδαση με κοινωνικό πρόγραμμα, για το πρωί του Σαββάτου (1 Οκτωβρίου), που τελειώνει με το μεσημεριανό γεύμα. Ο χώρος της συνάντησης είναι ένα σύγχρονο 4 αστέρων ξενοδοχείο, κοντά στο κέντρο και τα κύρια αξιοθέατα.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν, αλλά οι συμμετέχοντες θα κληθούν να καλύψουν τα έξοδα ταξιδίου και διαμονής τους οι ίδιοι (110 € νύχτα μόνο / 120 € το δίκλινο).

Το λεπτομερές σχέδιο ημερήσιας διάταξης είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της INTERGRAF(www.intergraf.org.eu).  Για να εγγραφείτε, επικοινωνήστε με την Κα AnnaBask(abask@intergraf.eu). Οι θέσεις είναι περιορισμένες.