Τετάρτη, 01 Απριλίου 2020, 23:11
Τα νέα του ΣΕΜΕΕ


κατηγορίες
Δελτία Τύπου20.12.10
ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Σ.Ε.Μ.Ε.Ε.


Την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010 πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Σ.Ε.Μ.Ε.Ε. στο Ξενοδοχείο HolidayInnμε τη συμμετοχή 38 εκπροσώπων – μελών του Συνδέσμου.

Την έναρξη της συνέλευσης έκανε ο Πρόεδρος του Δ.Σ., κ. Γρηγόρης Κόκκορης, ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκομένους με έναν σύντομο χαιρετισμό και αναφέρθηκε κυρίως στη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας και κατ’επέκταση ο κλάδος μας.

Στη συνέχεια ακολούθησε η ανάγνωση των πεπραγμένων της Διοίκησης από τον κ. Κόκκορη, για την χρονιά που πέρασε, καθώς επίσης και ο οικονομικός απολογισμός της διαχειριστικής περιόδου 01.11.09 έως 31.10.10 και ο οικονομικός προϋπολογισμός για το έτος 2011.

Ακολούθησε γόνιμη και διεξοδική  συζήτηση μεταξύ των συνέδρων και του Διοικητικού Συμβουλίου, με την παρουσία και την νομική θέση του δικηγόρου του Συνδέσμου κ. Κων/νου Ανυφαντή, η οποία επικεντρώθηκε κυρίως στο θέμα της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τον κλάδο μας, σε εργασιακά θέματα και ειδικότερα σε ζητήματα που αφορούν στην Κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, στον αθέμιτο ανταγωνισμό, στην εξεύρεση τρόπου προσέγγισης νέων μελών καθώς και στη Σχολή.

Η φετινή Γενική Συνέλευση χαρακτηρίστηκε από την πλειοψηφία των μελών , έντονη , δημιουργική , με σοβαρούς προβληματισμούς και συμμετοχή των παρευρισκομένων στην προσπάθεια να βρεθούν λύσεις και διέξοδοι.

Το Δ.Σ. δεσμεύθηκε να μελετήσει προσεκτικά όλες τις προτάσεις και να ενεργήσει, όπως πάντα, με τον καλύτερο δυνατό και πιο αποτελεσματικό τρόπο.