Τρίτη, 26 Μαίου 2020, 22:33
Η σχολή
Γενικά

 

Τον Οκτώβριο του 2004 ξεκίνησε επίσημα η  λειτουργία της πρώτης στην  Ελλάδα, Σχολής Γραφικών Τεχνών.

Πρόκειται για ένα  παλιό όνειρο των ανθρώπων των Γραφικών Τεχνών που τελικά πραγματοποιήθηκε.
Ο κλάδος, αναμένεται να ανανεωθεί και να αναβαθμιστεί, με την κατάλληλη εκπαίδευση των  στελεχών του αλλά και με την δυναμική είσοδο νέων ατόμων, που θα έχουν  περάσει από πολύ καλή θεωρητική  και πρακτική εκπαίδευση, έτοιμα να ενταχθούν στο περιβάλλον εργασίας.

Οι σπουδές της ειδικότητας  των Εκτυπωτικών Τεχνών διαρκούν 2 χρόνια και περιλαμβάνουν ένα  εκτεταμένο φάσμα θεωρητικής και  πρακτικής εκπαίδευσης γύρω από  τις προεκτυπωτικές, εκτυπωτικές  και μετεκτυπωτικές εργασίες.

Μετά το πέρας των  σπουδών τους, και μετά από εξετάσεις  πιστοποίησης, οι σπουδαστές αποκτούν Αναγνωρισμένο πτυχίο, πιστοποιημένο από το Κράτος (ΙΕΚ).

Οι απόφοιτοι, με τις άριστες  γνώσεις που απέκτησαν, κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, τόσο στον θεωρητικό όσο και στον πρακτικό τομέα, μπορούν άμεσα, και με τη βοήθεια της Σχολής, να ενταχθούν στην αγορά εργασίας και είναι οι πλέον εξειδικευμένοι τεχνίτες στο χώρο των εκτυπωτικών τεχνών.

Παράλληλα, είναι σε εξέλιξη συνεννοήσεις με Πανεπιστημιακές σχολές Γραφικών Τεχνών της Αγγλίας και της Γερμανίας, ώστε όσοι σπουδαστές επιθυμούν, μπορούν να συνεχίσουν την εκπαίδευση τους εκεί, για απόκτηση Πανεπιστημιακού πτυχίου (Bachelor Degree).

Η Σχολή τελεί υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Μ.Ε.Ε (Σύνδεσμος  Εκτυπωτικών Μέσων Επικοινωνίας Ελλάδας). Ο Σ.Ε.Μ.Ε.Ε προσφέρει τους χώρους και τον εξοπλισμό του, καθώς επίσης την υποστήριξη και τεχνογνωσία με το εξειδικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό που διαθέτει.

Την όλη οργάνωση και υλοποίηση  των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της Σχολής, ανέλαβε ο Εκπαιδευτικός Όμιλος INTERGRAPHICS που είναι η πλέον εξειδικευμένη Σχολή στις Εφαρμοσμένες τέχνες και τις ειδικότητες των Γραφικών τεχνών και των νέων τεχνολογιών.

Τμήματα στις ειδικότητες των Εκτυπωτικών  Τεχνών ξεκινούν κάθε Οκτώβριο και Φεβρουάριο έκαστου έτους.

 

Πληροφορίες
210 38 38 808
www.intergraphics.gr

 

Εγγραφές
Στουρνάρη 49

(Πολυτεχνείο – Αθήνα)

 

  

Η εκπαίδευση μπορεί να γίνει 100% επιδοτούμενη στην επιχείρηση μέσω του προγράμματος ΛΑΕΚ 0,45


Τώρα μπορείτε να εκπαιδεύσετε και να αναβαθμίσετε το προσωπικό σας, στη μοναδική Σχολή  Γραφικών Τεχνών στα Βαλκάνια

 

Η επιχείρησή σας δικαιούται να εισπράξει από τον ΟΑΕΔ, για επιμόρφωση του προσωπικού  της, τα χρήματα που κατέβαλε μέσω της εισφοράς του ΙΚΑ


Η επιμόρφωση πρέπει να πραγματοποιηθεί γιατί διαφορετικά  χάνονται τα χρήματα αυτά

Επωφεληθείτε αυτή τη ευκαιρία!!!